
Вершкові крекери з пармезаном
Нижче наведений один з найпростіших рецептів крекерів. Таке хрустке печиво з насиченим сирним ароматом і смаком розлетиться зі столу в одну мить, адже їм захочуть похрустіти усі - і дорослі, і діти. А що найголовніше, таке печиво не містить барвників та ароматизаторів, чого не скажеш про те, яке куплено в магазині. Та і часу на приготування йде мінімум! Загалом, воно має лише плюси. До речі, можете сміливо використовувати сирні крекери як основу для канапе на святковий стіл (наприклад, з шинкою, ковбасами, виноградом, помідорами чері інше), а також подати їх до соусів, гуакамоле або сальси.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
60 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
50 мл.
Етапи приготування
01
Сир натерти на дрібній тертці. У комбайні (або міксері) з'єднати розм'якшене вершкове масло, борошно, сир, сіль і перемішати. Влити вершки і замісити тісто.
02
Розкачати тісто в тонкий пласт і формочками або ножем вирізати квадрати (або фігурки). Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів