Новорічний глінтвейн зі спеціями і джином - Image

Новорічний глінтвейн зі спеціями і джином

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Глінтвейн - це дуже старовинний напій. У глінтвейну дуже багата історія, що обросла масою легенд. І не дарма, адже, вважається, що виник глінтвейн за часів Стародавнього Риму. Глінтвейн - це прекрасний, гарячий алкогольний напій на основі вина, нагрітого до 70-80 градусів з цукром і прянощами. Сьогодні ми будемо готувати цей божественний давньоримський напій, але з новорічним присмаком. Готується новорічний глінтвейн зі спеціями і джином дуже просто і легко. Він відмінно зігріє вас у новорічну зимову холодну ніч. Повірте, після келиху такого неймовірно смачного напою вам буде і не холодно, і, до того ж, дуже весело.

Продукти для рецепту

Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
407.70 - 453.50

Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л

750 мл

Інгредієнти

Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л

750 мл.

Цукор Ата Демерара тростинний 500г

60 г.

Кориця Badia палички 14,2г

1 палочка

Джин Gordon’s 37,5% 1л

60 мл.

Апельсин

1 шт.

Лист лавровий

1 шт.

Спеція Горіх мускатний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Апельсин розрізати навпіл, а кожну половину нарізати часточками.

02

У ковшику або сотейнику змішати вино, цукор, корицю, мускатний горіх, шматочки апельсина і лавровий лист.

03

Поставити ківш на повільний вогонь і нагрівати до тих пір, поки цукор не розчинитися.

04

Потім зняти з вогню і додати в ковш джин.

05

Після чого розлити по чашках і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв