
Куряча печінка з виноградом
Куряча печінка - простий і доступний продукт, який дуже широко використовується в кулінарії. Це універсальний м'ясний інгредієнт, що чудово поєднується як з кислими, так і з солодкими і солоними продуктами. Печінка курки неймовірно ніжна і соковита. Приготувавши її за даним оригінальним рецептом, ви отримаєте надзвичайно смачне, ситне і поживне блюдо. До того ж воно вийде низькокалорійним, тому чудово підійде і для дієтичного меню. Не варто забувати, що куряча печінка дуже корисна, вона містить вітаміни груп А, B і C, легко засвоюваний білок, залізо, фолієву кислоту і селен.
Інгредієнти
Куряча печінка
300 г.
Виноград
200 г.
Листя салату
200 г.
Часник
2 зубчики
Оливкова олія
4 ст. л.
Лимонний сік
1 ч. л.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
Натерти на тертці часник і розвести з оливковою олією. Печінку посолити і поперчити. Обсмажити в 1 ст. л. олії 5 хвилин.
02
Крупно порвати салат. Викласти на блюдо, скропити лимонним соком.
03
Викласти печінку на салат. Додати виноград і полити часниковим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів