
Пиріг зі сливою, родзинками і корицею в мікрохвильовці
Приготувавши фруктовий пиріг в мікрохвильовці, Ви не тільки порадуєте близьких і нежданих гостей смачною і низькокалорійною випічкою, але і заощадите масу часу на замішування тіста і саме випікання пирога. Тільки уявіть, через п'ять хвилин на Вашому столі красивий пиріг зі сливою, родзинками і корицею. Такий варіант пирога має бути на озброєнні у будь-якої господині, адже ніколи не знаєш, коли настане черговий напад нестримного бажання покуштувати чогось смачненького. І наостанок нагадаємо Вам одне з правил приготування випічки в мікрохвильовці: готування потрібно закінчити до того, як пиріг буде повністю готовий, до необхідного стану він дійде, постоявши п'ять-десять хвилин в мікрохвильовці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60 мл
Молоко згущене варене
40 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г
Спеція Кориця мелена
за смаком
Слива темна
180 г
Родзинки
20 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Ванілін Pripravka 2г
3 г
Какао-порошок Аромікс 100г
10 г
Етапи приготування
01
Змішати просіяне борошно, цукор, ванілін, какао, розпушувач, корицю. По одному додати в суху суміш яйця, перемішати. Додати в тісто молоко, згущене молоко, олію і довести до однорідної консистенції.
02
Родзинки промити, залити окропом, щоб він розпарився. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Залити тісто у форму, яка підходить для використання в мікрохвильовій печі, додати сливи і рівномірно їх розподілити. Поставити форму в мікрохвильовку і випікати близько 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів