Кекс із грушею і мигдалем - Image

Кекс із грушею і мигдалем

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Що може бути смачніше ніж домашня випічка?! Як же приємно, коли робиш її своїми руками, і в результаті отримуєш море подяки від усіх, хто її спробує. Кекс з грушею і мигдалем точно принесе позитив у ваш дім. Зробивши його, ви перетворите навіть звичайну вечерю у справжнє свято. Груша робить десерт м'яким і соковитим, мигдаль надає особливий аромат і смак, який складно чимось замінити, а кориця, своїм східним запахом, закінчить цей чудовий букет. Кекс з грушею і мигдалем - це відмінний варіант для будь-якого приводу: нехай це звичайна сімейна вечеря або велике свято. Спробувавши цей кекс, ваші гості не залишаться байдужими!

Інгредієнти

Борошно

150 г.

Цукор

130 г.

Вершкове масло

100 г.

Яйця

2 шт.

Розпушувач

1/2 ч. л.

Кориця

1/2 ч. л.

Ваніль

1/3 ч. л.

Йогурт без добавок

130 г.

Груші

2 шт.

Мигдаль

50 г.

Етапи приготування

01

Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, додати по одному яйця, збиваючи після кожного, додати йогурт і ванілін.

02

Борошно просіяти з розпушувачем і корицею, перемішати.

03

Груші вимити, очистити, дрібно нарізати. Мигдаль очистити і порубати. Підмішати до тіста, перемішати.

04

Духовку розігріти до 180°C градусів, тісто викласти у форму та випікати 35 - 40 хвилин.

05

Перевірити готовність за допомогою зубочистки — якщо суха, то можна діставати. Дати охолонути у формі і посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Кекс із грушею і мигдалем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua