
Брауні з квасолі та авокадо
Багато хто скаже, що квасоля - це корисно, а ось з тим, що це смачно, погодиться далеко не кожен. Але у нас є страва, з якою ви зможете здивувати й шанувальників квасолі, й тих, хто її не любить. Дивовижно, але це десерт. І квасоля у цьому шоколадному брауні від Іллі Сьоміна - не єдиний секретний інгредієнт. Вітамінні, смачні та ароматні брауні. Не бачимо причин їх не приготувати!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля червона Верес 200г
220г
Краплі Auchan шоколадні 100г
100г
Какао-порошок Аромікс 100г
50г
Авокадо 500г
1шт
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3шт
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
150г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5г
Ванілін Украса екстра 2г
1г
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
55г
Сіль Єгипет
2г
Етапи приготування
01
Квасолю, яйця, цукор, какао, сіль, ванільний екстракт, олію, розпушувач та м’якуш авокадо покладіть у чашу бленд ера та подрібнити, щоб утворилася однорідна паста.
02
Форму розміром 20 на 20 см змастіть олією та викладіть у неї тісто, зверху присипте шоколадними краплями.
03
Випікайте у духовці близько 40 хв при температурі 175 градусів.
04
Дайте брауні вистигнути, наріжте на шматочки та подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів