Запечена у фользі риба - Image

Запечена у фользі риба

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рибні страви відомі своїми виключно корисними властивостями. Риба дарує нашому організму необхідні для здоров’я амінокислоти, життєво важливі вітаміни, жири та мікроелементи. Запечена у фользі риба якнайкраще зберігає в собі свої унікальні якості. Особливо корисною ця страва стане для людей, яких турбують проблеми з серцем, щитовидною залозою, обміном речовин. Більш того, невід'ємний інгредієнт цієї страви – овочі, що роблять страву незамінним варіантом дієтичної вечері, яка точно не залишить свій слід на об’ємі вашої талії. Приготування страви досить просте. Найвідповідальніший етап – обчищення риби, а з іншим без проблем впорається ваша духовка. Листочки м’яти та лимонний сік нададуть вашій страві пікантності та вишуканості.

Продукти для рецепту

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
148.29

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

500 г

Інгредієнти

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

1 кг.

Лимон

1 шт.

М'ята 50г

25 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

120 г.

Часник

10 зуб.

Морква

3 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу помити, очистити, видалити нутрощі, розрізавши живіт. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Моркву помити, очистити, нарізати кубиками. М'яту помити, просушити, розібрати на листочки.

02

Відрізати фольгу, покласти на деко, змастити її оливковою олією. Викласти на фольгу рибу. Додати зверху сіль і перець. Частину овочів викласти біля риби, частину (1/3) покласти в розріз.

03

Розігріти духовку до 200°C. На рибі зробити кілька надрізів (4-5). Лимон помити, нарізати скибочками і вставити їх у надрізи. Посипати м'ятою і поставити деко в духовку. Запікати близько 40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв