
Апельсинове варення з кардамоном
Немає господині, яка хоча б раз в житті не займалася приготуванням варення. Але прогрес не стоїть на місці. Сьогодні стало можливим варити варення в мультиваpці. Приготувати в цьому диві кухонної техніки апельсинове варення зовсім неважко. Головне - вибрати плоди яскраві і солодкі. Але набагато важливіше дотримуватися пpавил приготування варення в мультиварці і користуватися перевіреним рецептом. І тоді результат буде передбачуваний: у Вас вийде незвичайне, ароматне варення. Любителям прянощів сподобається наявність у запропонованому рецепті кардамону.
Інгредієнти
Апельсини
1 кг.
Цукор
350 г.
Кардамон неочищений
за смаком
М'ята свіжа
за смаком
Етапи приготування
01
З половини апельсинів вичавити сік і вилити його в мультиварку, а потім додати цукор. Поставити її в режим "Тушкування" і готувати так в межах 35-40 хвилин.
02
Решту апельсинів нарізати тонкими шматочками.
03
Коли тушкування соку закінчиться, додати в мультиварку нарізані апельсини і тушкувати хвилин 15.
04
Незадовго до закінчення приготування додати кілька зерен кардамону.
05
Подавати варення варто, прикрасивши його листям м'яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів