
Суп із фрикадельками та шпинатом
Суп з фрикадельками – особливий різновид гарячих перших страв, до складу яких входять апетитні м'ясні кульки і щедра овочева «зажарка». Сьогодні Вашій увазі саме така страва – неперевершений суп із фрикадельками та шпинатом. Смачний, корисний, легкий і лаконічний – це далеко не всі слова, якими можна описати гідності страви. Від вибору м'яса для фаршу залежить не тільки смак супу, але і його наваристість і навіть колір. Так, наприклад, дієтична курочка додасть бульйону прозорий як сльоза колір і делікатний смак. Свинячий фарш, відомий своєю жирністю, забарвить суп в насичений золотистий колір. Що стосується броколі та шпинату, їх можете використовувати як свіжі, так і заморожені.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий
500 г.
Кунжут
2 ст .л.
Картопля фасована
700 г.
Броколі
200 г.
Перець Болгарський
200 г.
Шпинат пучок 100г
100 г.
Морква
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати дрібно цибулю.
02
Моркву натерти на середній тертці.
03
Перець нарізати кубиками.
04
Броколі нарізати або розібрати на суцвіття.
05
Нарізати шпинат.
06
Картоплю очистити і нарізати кубиками.
07
У фарш додати кунжут і ретельно перемішати. Зліпити фрикадельки.
08
У каструлі на соняшниковій олії обсмажити цибулю. Потім додати моркву і продовжувати смажити. Додати перець і перемішати.
09
Залити водою. Довести до кипіння.
10
Додати картоплю і довести до кипіння.
11
Додати фрикадельки. Посолити і поперчити. Варити протягом 10 хвилин.
12
Додати броколі, варити 7-10 хвилин.
13
Додати шпинат, перемішати, прибрати з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів