
Пиріг із цукіні
Цукіні - це європейський сорт кабачків циліндричної форми. Молоді цукіні мають найкращі смакові якості і надзвичайно легко засвоюються організмом. Цукіні можна додавати в дитяче меню, в раціон харчування хворих, а також людей, що страждають від проблем з травленням. Завдяки легкій засвоюваності і низькій калорійності цукіні є одним з найпопулярніших овочів у дієтах для схуднення. Цукіні - це багате джерело калію, клітковини, фосфору і кальцію. Тому сьогодні з радістю представляємо вам рецепт пирога із цукіні. Ця страва нікого не залишить байдужим, через свою простоту і результат, які просто перевершують всі очікування. Спробувавши одного разу пиріг, ви будете готувати його дуже часто.
Інгредієнти
Цукіні
500 г.
Борошно
250 г.
Цибуля
1 шт.
Сир
300 г.
Яйця
3 шт.
Тертий пармезан
4 ст. л.
Вершкове масло
за смаком
Подрібнений базилік
2 ст. л.
Розпушувач
1 ч. л.
Сіль
1 ч. л.
Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти, змішати з розпушувачем, сіллю, перцем.
02
Додати яйця, масло, терті цукіні, подрібнену цибулину, тертий сир, базілік. Все перемішати.
03
Розігріти духовку до 200°С. Тісто викласти у змащену маслом форму. Поставити пиріг випікатися на 40 хвилин. Посипати пармезаном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів