Пиріг із цукіні - Image

Пиріг із цукіні

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Цукіні - це європейський сорт кабачків циліндричної форми. Молоді цукіні мають найкращі смакові якості і надзвичайно легко засвоюються організмом. Цукіні можна додавати в дитяче меню, в раціон харчування хворих, а також людей, що страждають від проблем з травленням. Завдяки легкій засвоюваності і низькій калорійності цукіні є одним з найпопулярніших овочів у дієтах для схуднення. Цукіні - це багате джерело калію, клітковини, фосфору і кальцію. Тому сьогодні з радістю представляємо вам рецепт пирога із цукіні. Ця страва нікого не залишить байдужим, через свою простоту і результат, які просто перевершують всі очікування. Спробувавши одного разу пиріг, ви будете готувати його дуже часто.

Інгредієнти

Цукіні

500 г.

Борошно

250 г.

Цибуля

1 шт.

Сир

300 г.

Яйця

3 шт.

Тертий пармезан

4 ст. л.

Вершкове масло

за смаком

Подрібнений базилік

2 ст. л.

Розпушувач

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Борошно просіяти, змішати з розпушувачем, сіллю, перцем.

02

Додати яйця, масло, терті цукіні, подрібнену цибулину, тертий сир, базілік. Все перемішати.

03

Розігріти духовку до 200°С. Тісто викласти у змащену маслом форму. Поставити пиріг випікатися на 40 хвилин. Посипати пармезаном.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Пиріг із цукіні – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua