Смажений кабачковий суп - Image

Смажений кабачковий суп

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Смажений кабачковий суп - дуже корисна страва з надзвичайно ніжним смаком. Цей легкий овочевий суп-пюре простий у приготуванні і дуже економний. Страви з кабачка рекомендуються людям із серйозними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, ожирінням і діабетом. Цей овоч містить дуже мало калорій, всього 27 кКал на 100 г м'якоті. До того ж кабачковим супом можна безбоязно годувати маленьких дітей, страви з кабачка не викликають алергічних реакцій і висипань на дитячій шкірі. Смажений кабачковий суп бажаний в раціоні кожної людини. Подавати його можна зі свіжим хрустким хлібом або з грінками.

Інгредієнти

Кабачок

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

4 зубчики

Оливкова олія

1 ст. л.

Розмарин

1 ч. л.

Курячий бульйон

600 мл.

Бекон

за смаком

Перець чорний мелений

1/2 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Шавлія

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.

02

Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.

03

Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлію, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.

04

Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати 40 хвилин при температурі 100°C.

05

Бекон запекти протягом 10 хвилин при тій же температурі.

06

Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5 хвилин.

07

Посолити, поперчити. Подавати з беконом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Смажений кабачковий суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua