
Запечена картопля з сиром Раклет, баварськими ковбасками і каперсами
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Auchan Раклет пластинки 400г
1уп
Картопля
8шт
Ковбаски Баварські
1уп
Каперси Iberica 250г
на смак
Розмарин 50г
на смак
Етапи приготування
01
Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, розрізати навпіл, покласти між половинками картоплі шматочки сиру Раклет.
02
Картоплю покласти на деко, та відправити в гарячу (180 градусів) духовку на 10 хвилин.
03
На тарілку покласти картоплю з ковбасками, каперси та лимонний хрін. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів