Воловани з грибами - Image

Воловани з грибами

Кількість порцій: 10Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Воловани з грибами - шалено смачно! Історія цієї страви почалася у Франції, коли помічник королівського кухаря, побачивши, як піднімається листкове тісто, вигукнув: "Метр, воно злітає в повітря! " З тих пір воловани підкорили весь світ. Ці невеликі кружечки з листкового тіста у вигляді маленьких стаканчиків , наповнені грибною начинкою , ідеально підійдуть і як закуска на святковий стіл, і як повсякденне блюдо для вашого домашнього меню. Ніжне повітряне тісто, що тане в роті і надзвичайно смачна начинка, вражає незвичним грибним ароматом і не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана.

Продукти для рецепту

Тісто Рудь листкове 1000г
135.90 - 178.80

Тісто Рудь листкове 1000г

1 кг

Інгредієнти

Тісто Рудь листкове 1000г

250 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

150 г.

Цибуля

50 г.

Сметана ХМЗ 20%

5 ст. л.

Борошно 7 1кг

0,5 ч. л.

Часник

1 зубчик

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Петрушка 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Тісто розкачати до 3-4 мм. у висоті. Вирізати кола діаметром приблизно 5 см.

02

Половину отриманих кіл викласти на деко, застелене пекарським папером. Змастити збитим яйцем.

03

З другої половини кіл зробити кільця. Для цього вирізати формочкою діаметром 3 см. маленькі кола. Можна використовувати кришку від пластикової пляшки.

04

Отримані кільця викласти поверх цільних кіл, злегка притиснути. Поставити в розігріту до 200°C духовку. Випікати приблизно 20 хвилин.

05

Готові воловани остудити.

06

Цибулю почистити і дрібно порізати. Гриби дрібно порізати.

07

Обсмажити цибулю на соняшниковій олії до прозорості.

08

Додати гриби, перемішати, смажити поки не випариться вся рідина.

09

Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник. Посипати борошном, перемішати.

10

Додати сметану, перемішати, прогріти пару хвилин. Остудити.

11

Серединку у воловані добре втиснути пальцем. Вкласти начинку.

12

За бажанням можна прикрасити петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв