Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі - Image

Тушкована яловичина в кокосовому молоці з карі

Кількість порцій: 6Час приготування: 3 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Продукти для рецепту

Олія соняшникова салатна 500мл
83.99 - 86.99

Олія соняшникова салатна 500мл

500 мл

Інгредієнти

Олія соняшникова салатна 500мл

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Молоко кокосове Bionaturalis з зеленим карі органічне 400мл

2 ст.  л.

Перець червоний Fine Life чилі мелений 20г

0,5 ч. л.

Яловичина піджарка

1 кг.

Бульйон яловичий Food Studio 500мл

150 мл.

Молоко кокосове Metro Chef 1л

400 мл.

Нут Auchan консервований 425мл

820 г.

Шпинат бебі Metro Chef свіжий 500г

200 г.

Етапи приготування

01

На сковороду вилити 1 ст. л. олії, поставити на вогонь, розігріти сковороду, висипати подрібнену цибулю, обсмажити 3-4 хвилини. Висипати карі і чилі, обсмажити протягом 1 хвилини. Вилити олію, що залишилась в сковороду разом з нарізаним м'ясом. Перемішати інгредієнти, обсмажувати 4-5 хвилин.

02

Влити кокосове молоко разом з бульйоном в сковороду, довести до кипіння, накрити сковорідку зверху кришкою, тушкувати 1,5 години періодично змішуючи. Після, додати нут, готувати 30 хвилин.

03

В кінці додати в сковороду подрібнений шпинат, тушкувати ще 2 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв