Сирна запіканка з млинцями - Image

Сирна запіканка з млинцями

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Сирна запіканка з млинцями - страва, безсумнівно, оригінальна, вона дозволяє усіма нами улюблені млинці зі смачною сирною начинкою запекти в духовці. Словом, запропонована страва сподобається і тим, хто любить млинці, і тим, хто небайдужий до сирної запіканки. Дуже цікава ідея. Молоко для тіста має бути кімнатної температури. Половину молока можна замінити водою, наприклад, газованою, щоб зробити страву більш легкою. Якщо у Вас є свій улюблений рецепт млинців, скористайтеся ним. За вашим бажанням в кисломолочний сир можна додати родзинки, які дуже гармонійно з ним поєднуються. Виходить дуже смачно.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

200 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

400 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2,5 ст. л.

Сир кисломолочний Домашній

300 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

125 мл.

Вода газована Nabeghlavi мінеральна 1л

70 мл.

Масло вершкове домашнє

10 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

У миску просіяти борошно. Збити 2 яйця, додати 0,5 ст. л. цукру, сіль, налити молоко. При бажанні половину молока замінити газованою водою.

02

Молочну суміш влити в борошно, перемішати, розтопити 0,5 ст. л. вершкового масла, влити в тісто. Залишити тісто на 2 години при кімнатній температурі.

03

Змішати в мисці сир і 2 ст. л. цукру, при необхідності додати вершки. Перемішати.

04

Обсмажити на розігрітій сковороді на рослинній олії млинці. Змастити кожен млинець сирною масою, згорнути в рулети. Обрізати краї рулетів, викласти у змащену маслом форму. Рулети нарізати на 3 частини, викласти вертикально шматочки рулетів у форму.

05

Два жовтки змішати з вершками, всипати 1 ст. л. цукру. Ванільний стручок розрізати вздовж на дві частини, витягнути насіння, додати їх в суміш. Перемішати.

06

Залити вершковою сумішшю млинці у формі, поставити в духовку, розігріту до 180°C, на 20 хвилин. Скоринка повинна зарум'янитись.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв