
Сирні коржики з цукіні
Страва з категорії «смачно і швидко». До того ж, сирні коржики з цукіні – чудовий варіант сніданку чи обіду. Коржі виходять ніжними і повітряними, з яскраво вираженим сирним смаком. Основний інгредієнт – цукіні – європейський різновид кабачків зі смугастою м'якою шкіркою зеленого кольору і ніжною текстурою. Овоч багатий вітаміном С і кератином. Також цукіні корисний при схудненні, оскільки має сечогінну дію. Смажити коржі необхідно до появи золотистої скоринки. І гарячі, і холодні, сирні коржики однаково смачні.
Інгредієнти
Борошно
300 г.
Вершкове масло
30 г.
Цукіні
200 г.
Твердий сир
200 г.
Молоко
50 мл.
Томатна паста
100 г.
Етапи приготування
01
Цукіні і сир натерти на тертці. Перетерти борошно з маслом в крихту. Додати цукіні, половину сиру і половину томатної пасти. Збити в блендері. Поступово додаючи молоко, замісити тісто.
02
Тісто порізати на 6 частин. Розкатати кожну частину у формі кола і помістити на деко. Кожну формочку посипати сиром.
03
Випікати при 210°С 20 хвилин. Подавати з томатною пастою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів