
Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти
Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти – чудове дієтичне блюдо. Дуже поживний і корисний суп. Ніжне м'ясо теляти насичене мінералами, вітамінами і легкозасвоюваними кислотами. Колір м'яса молодого теляти блідо-рожевий, а запах трохи солодкуватий, що нагадує запах молока. Щоб готове м'ясо легко пережовувалось, різати телятину потрібно тільки поперек волокон. Такий суп рекомендується включати в дитяче меню або в раціон для хворих і літніх людей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
140 г.
Картопля фасована
60 г.
Цибуля шалот 250г
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Вирізка теляча охолоджена
50 г.
Яйце перепелине 1шт
1 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
М'ята свіжа пучок 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, крупно нарізати, подрібнити цибулю-шалот. На сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити картоплю і цибулю-шалот протягом 5 хвилин.
02
Ретельно промити шпинат. Додати в сковороду до картоплі і цибулі, залити бульйоном. Тушкувати до готовності.
03
Перекласти суміш зі сковороди в чашу блендера, подрібнити, процідити. Посолити і поперчити за смаком.
04
М'ясо нарізати маленькими шматочками, додати сіль і перець за смаком, скропити оливковою олією.
05
Яйце підсмажити трохи на оливковій олії на сковороді.
06
При подачі на тарілку покласти вирізку, налити суп, покласти яйце на вирізку, полити трохи оливковою олією і прикрасити м'ятою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів