
Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею
Рецепти шведської кухні не дуже-то витіюваті. Шведська кухня нагадує страви інших північних народів. За своїм стилем шведська кухня дуже поживна і калорійна, так як суворий і морозний клімат того вимагає. Наші звичайні страви, наприклад, котлети, шведи готують по-своєму. Сьогодні ми вам і представляємо рецепт шведських котлет з буряком і смаженою цибулею. Так уже склалося історично, що в більшості рецептів традиційної шведської кухні ви не зустрінете занадто багато свіжих овочів. У дану страву ми будемо додавати варений буряк. Він у шведів користується особливою популярністю. Котлетам буряк буде надавати пікантності і пофарбує їх у цікавий буряковий колір. Смак у котлет з буряком неповторний.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячо-яловичий Український охолоджений
300 г.
Цибуля
100 г.
Буряк Грінвіль варений цілий 500г
100 г.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
3 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати і посмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.
02
Варений буряк натерти на дрібній терці.
03
До фаршу додати буряк, сухарі, яйце і дві третини обсмаженої цибулі. Посолити, поперчити за смаком.
04
Фарш добре вимішати і сформувати 8 котлет.
05
На розігрітій олії обсмажити котлети з одного боку. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Далі закрити кришкою, смажити 5-10 хвилин на маленькому вогні, до повної готовності котлет.
06
При подачі на стіл прикрасити рештою смаженої цибулі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів