
Голубці з грибами
М'ясо з рисом - традиційна начинка голубців, але якщо готувати пісні голубці, то можна використовувати будь-які овочі, гриби, а також їх поєднання. Можна змішувати грибну начинку з рисом, гречкою або морквою, готувати їх в духовці або тушкувати в казані. Рецепт приготування голубців з грибами дуже простий і мало відрізняється від приготування звичайних голубців, але смак у цієї страви зовсім інший, не менш чудовий. Голубці виходять легкими і в той же час ситними, тому страва сподобається не тільки тим, хто дотримується посту або дотримується дієтичного харчування. Подавати голубці з грибами найкраще зі сметаною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
1 головка
Соус JS Unagi для суші м'яса та риби 200мл
200 г.
Цибуля
1 шт.
Рис пропарений
1 кг.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
3 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Рис промити, гриби замочити в теплій воді.
02
Гриби віджати і пропустити через м'ясорубку.
03
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати пасту і ще хвилину смажити. Додати чайну ложку паприки, перемішати і зняти з вогню.
04
Змішати рис, гриби і цибулю. Додати спеції.
05
У капустяний лист завернути начинку. Викласти в каструлю, залити водою з невеликою кількістю соняшникової олії. Варити 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів