
Суп із бараниною і капустою
Цей прекрасний суп з бараниною і капустою вимагає деякого часу для свого приготування. Але це не робить недолік даній страві. Такий суп можна приготувати, наприклад, на вихідних, коли у вас є більше часу на домашні справи. Адже, вихідні вони і дані для того щоб приготувати щось вишуканіше і смачніше. Особливістю даного супу є те, що він не вариться на плиті як всі супи, а тушкується в духовці. Такий суп з бараниною і капустою вийде наваристим, дуже ситним і смачним. Йому порадіють всі і дорослі, і діти. До того ж, цей суп корисний. Баранина вважається дієтичним м'ясом, вона відмінно наситить вас всіма корисними мінералами і білком. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Баранина
600 г.
Капуста
800 г.
Червоний болгарський перець
2 шт.
Морква
2 шт.
Ріпчаста цибуля
2 шт.
Часник
4 зубчики
Консервовані помідори
400 г.
Лавровий лист
2 шт.
Соняшникова олія
за смаком
Сіль
за смком
Чорний мелений перець
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити і порізати середніми шматочками.
02
Потім розігріти сковороду і на рослинній олії обсмажити м'ясо.
03
Капусту нарізати невеликими смужками.
04
Перець промити, очистити від зерен і нарізати соломкою.
05
Моркву промити, очистити і нарізати кружечками.
06
Часник і цибулю очистити і дрібно посікти.
07
Викласти половину овочів у велику жаростійку каструлю, зверху за смаком посолити і поперчити.
08
Потім викласти на овочі м'ясо шарами, а також цибулю, часник, моркву, перець, помідори, що залишилися і залити соусом із банки помідорів.
09
Зверху викласти капусту, лавровий лист і все залити водою.
10
Накрити каструлю кришкою і поставити її в розігріту до 200°С духовку на 90 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів