Штрудель з крем-сиром та ягодами - Image

Штрудель з крем-сиром та ягодами

2

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Продукти для рецепту

Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г
149.90 - 264.49

Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г

1 кг

Інгредієнти

Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г

2уп

Горіхово-ягідна суміш Winway Гармонія 100г

1уп

Крем-сир Mlekovita Mascarpone 250г

1уп

Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г

2ст.л

Цукор Ваш Цукор 10кг

3-4ст.л

Масло вершкове Mlekovita Екстра безлактозне 82% 200г

30г

Етапи приготування

01

Тісту дати розморозитись, але не повністю. Раскатати та об’єднати дві упаковки.

02

В центрі тіста намастити полосу 10 см крем-сиром (поєднати з вершковим маслом).

03

Висипати ягідну суміш (не розморожувати) зверху покласти крохмаль та цукор, заклеїти краєчки.

04

Поставити в розігріту духовку до 220 градусів на 20 хвилин, потім зменшити температуру до 190 градусів і залишити на 30 хвилин. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв