Сердечка теріякі - Image

Сердечка теріякі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Сердечка теріякі дадуть вам відчути справжній смак азіатської кухні. Ніжні на смак вони зроблять делікатес з будь-якого гарніру, а також стануть головним гостем за святковим столом. Завдяки соусу теріякі смак сердечок буде надзвичайно цікавим і солодким. А імбир додасть ненав'язливої гостроти, а також зміцнить ваш імунітет. Хоча це так і не здається на перший погляд, але готувати цю страву дуже легко і просто. Запевняємо вас, ви помітно виростите в очах вашого коханого, пригостивши його такою вечерею. Спробувавши таке частування ваші гості будуть ще довго заходити до вас на вогник. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Ласощі для собак Barpi Серденька курячі 100г
265.00

Ласощі для собак Barpi Серденька курячі 100г

100 г

Інгредієнти

Ласощі для собак Barpi Серденька курячі 100г

450 г.

Цибуля

1 шт.

Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г

1 ст. л.

Соус JS Теріякі 200мл

150 мл.

Імбир Еко мелений 20г

1 ч. л.

Кунжут

1-2 ч. л.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

Курячі сердечка ретельно промити і занурити на 20-30 хвилин в молоко. Вийняти, обсушити, посипати крохмалем.

02

Цибулю нарізати шматочками близько 20 мм. Розігріти 1-2 ст. ложки олії, підрум'янити цибулю.

03

Викласти в сковороду сердечка, трохи додати вогню, смажити до зміни кольору сердечок.

04

Вийняти цибулю, залити соус теріякі, додати імбир, тушкувати на слабкому вогні до готовності сердечок і загустіння соусу, приблизно півгодини або більше.

05

Якщо немає готового соусу теріякі його можна приготувати: обсмажені сердечка залити 2-3 ст. ложками соєвого соусу, стільки ж води, перемішати з 1 ст. ложкою цукру і дати соусу загуснути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв