
Салат із морської капусти і яєць
Завжди добре, коли салат - це не просто закуска до столу (причому часто такі закуски аж надто поживні), але і коли така страва несе в собі багато корисностей. Останнім часом все більша кількість людей переходять на здорове і правильне харчування, а значить і рецептів страв з таких продуктів все більше. Скажімо, салат з морської капусти і яєць - це один із таких. Адже ні для кого не секрет, що морська капуста дуже корисна для всіх нас, так як нестача йоду в організмі може привести до різних хвороб, а вона збагачує цим мінералом наш організм. І навіть якщо ви не любите морську капусту в чистому вигляді, то в такому салаті вона вам точно полюбиться.
Інгредієнти
Сушена морська капуста
200 г.
Цибуля
150 г.
Яйця
2 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Сушену морську капусту ретельно промити в друшляку під струменем води.
02
Залити промиту капусту холодною водою, і залишити набухати 8-10 годин. Після цього злити воду, залити капусту новою водою, поставити на вогонь, варити з моменту закипання 5-10 хвилин.
03
З капусти злити воду, викласти її на дошку і порізати поперек приблизно через кожні 3-5 см.
04
Яйця відварити, цибулю нарізати півкільцями, півкільця - навпіл.
05
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії протягом 5-10 хвилин.
06
Додати капусту до цибулі, посолити, поперчити, перемішати, смажити 5 хвилин.
07
Яйця натерти на крупній терці.
08
У салатницю покласти капусту з цибулею і яйця, перемішати.
09
До столу можна подавати салат як холодним, так і гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів