
Салат з печінкою, квасолею і маринованими грибами
Дуже ситний салат. Готується він просто, а виходить в результаті дуже смачно. Печінку для салату можна використовувати яловичу або курячу. Квасоля готується заздалегідь. Її треба промити у воді, перекласти в каструлю і залишити в такому вигляді на 12 годин. Краще це робити на ніч, щоб зранку можна було почати готувати салат. Але при бажанні квасолю можна використовувати і консервовану. Поливають готовий салат майонезом і дають настоятися близько 2-х годин, щоб всі інгредієнти добре просочилися. Прикрашають рубаною зеленню. Такий салат добре поєднується з гарячими стравами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
200 г.
Печінка свиняча
500 г.
Гриби намеко Novus мариновані 530г
150 г.
Цибуля
150 г.
Морква
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Замочити квасолю. Далі відварити до готовності.
02
Печінку відварити до готовності (30 хвилин після закипання).
03
Печінку остудити і порізати соломкою.
04
Гриби порізати невеликими шматочками.
05
Цибулю нарізати кубиками.
06
Натерти моркву на середній тертці.
07
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.
08
Змішати квасолю, печінку, гриби, цибулю з морквою. Посолити, поперчити.
09
Салат заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів