Салат "Калейдоскоп" - Image

Салат "Калейдоскоп"

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Салат не дарма отримав свою така цікаву назву. У ньому поєдналися такі різні овочі, що в готовому вигляді страва дійсно схожа на калейдоскоп із найрізноманітнішими кольорами. Але естетичне задоволення - це ще далеко не всі переваги цього салату. Ви тільки погляньте, як підібрані тут інгредієнти! Кожен з них навіть окремо - це величезний набір вітамінів, а вже якщо разом - то й поготів. При чому салат доступний круглий рік, адже продукти, які вам знадобляться, легко знайти в магазині завжди. Ще одна особливість салату - форма його подачі. Це чимось нагадує асорті, коли ви можете їсти окремо кожен інгредієнт і самі поєднувати їх.

Продукти для рецепту

Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене
215.89

Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Котлетне м'ясо яловиче М'ясо Карпат охолоджене

200 г.

Морква

2 шт.

Гранат еліт

1 шт.

Буряк

2 шт.

Картопля фасована

4 шт.

Капуста Пекінська

350 г.

Кріп Деко сушений 6г

5 г.

Часник та петрушка Badia 141,7г

5 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

25 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

45 г.

Етапи приготування

01

Спочатку ретельно промите м'ясне філе почистити від плівки, нарізати у формі кубиків та викласти на сковорідку з підігрітою олією. Мясо слід посолити та обсмажувати 20-25 хвилин.

02

Картоплю теж почистити, порізати кубиками та підсмажити на олії. Буряк та моркву позбавити від шкірки та натерти за допомогою великої тертки.

03

Інгредієнти викласти у формі кола, в середині якого знаходиться гранат. Майонез подавати окремо. Не слід забувати про те, що салат повинен деякий час постояти в холодильнику. Смачного.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв