Житні млинці із запеченими овочами - Image

Житні млинці із запеченими овочами

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви коли-небудь готували пісні житні млинці на воді? Спробуйте і Ви не будете розчаровані. Зверніть увагу: серед інгредієнтів тіста немає яєць. Це не помилка. Секрет цих млинців - в наявності серед інгредієнтів насіння льону. Насіння льону дуже корисне, воно вважається продуктом, оздоровляючим організм людини. Подрібнене в блендері і залите теплою водою, воно надає тісту тягучість і еластичність, виконує роль зв'язуючого компонента тіста, замінюючи собою яйця. Пісні млинці виходять смачними, досить міцними, з багатим і цікавим смаком. Достатня міцність дозволить Вам загорнути в кожен млинець смачненьку начинку із запечених в духовці овочів і натертого сиру.

Продукти для рецепту

Борошно житнє Хуторок 900г
30.10 - 52.00

Борошно житнє Хуторок 900г

900 г

Інгредієнти

Борошно житнє Хуторок 900г

65 г.

Борошно Екород житнє органічне грубого помелу 800г

65 г.

Насіння льону 200г

3 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

4 ст. л.

Вода негазована Аквуля 2л

300 мл.

Баклажани гриль

1 шт.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Перець зелений фасований

1 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Часник

2 зубчики

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

100 г.

Петрушка 70г

30 г.

Сир моцарела Lel 45%

100 г.

Сіль морська Kamis в млинку 90г

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Подрібнити насіння льону в блендері. Додати до них теплу воду, залишити суміш на 20 хвилин.

02

У миску просіяти борошно, влити воду з льоном, додати олію, сіль, перець, збити масу до однорідності.

03

На розігрітій сковороді обсмажити млинці з приготованого тіста.

04

Овочі промити під холодною водою, очистити, нарізати маленькими шматочками, цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно подрібнити.

05

У форму викласти овочі, скропити олією, додати сіль і перець за смаком. Поставити в розігріту до 180°C духовку на 15-20 хвилин, періодично перемішуючи.

06

Викласти начинку з овочів на кожен млинець, зверху викласти натертий сир, згорнути в конверт. Викласти всі млинці на деко, випікати 5-7 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв