
Свинина, запечена з грибами в тісті
Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
1кг
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
500г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1шт
Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г
450г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Прянощі Любисток для глінтвейну 10г
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
4 ст.л
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
для змащування
Етапи приготування
01
Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.
02
Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.
03
М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.
04
Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.
05
Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів