Пивне печиво - Image

Пивне печиво

Кількість порцій: 10Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

У вас залишився в холодильнику стакан пива? Ми знайдемо йому застосування. Пропоную спекти просте і дуже смачне печиво на пиві, яке виходить легким і хрустким. Печиво за запропонованим рецептом відмінно підійде до кави та чаю. Також замість кунжуту і коріандру, можна використовувати цукор з апельсиновою цедрою. Якщо ви хочете зробити гарну закуску під пиво, можна використовувати солону присипку, наприклад, кмин з сіллю. Присипку можна нафантазувати на свій смак.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

400 г.

Масло вершкове домашнє

200 г.

Спеція Перець духмяний мелений

1 щіпка

Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л

250 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець червоний Мрія мелений 20г

за смаком

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Кунжут

100 г.

Спеція Коріандр мелений

1/2 ч. л.

Етапи приготування

01

Маргарин розм'якшити і додати пиво, борошно, спеції, сіль. Замісити тісто.

02

Розкачати тісто, товщиною приблизно 0,5-1 см. Наколоти тісто виделкою, змастити яйцем і посипати сумішшю кунжуту і коріандру.

03

Нарізати палички. Викласти на деко, поставити в розігріту до 200°С духовку і випікати до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв