
Пиріжки по-колумбійськи
Колумбійська кухня вважається однією з найсмачніших у світі. Тут домінують боби і кукурудза, рис, картопля, а також безліч овочів і спецій, які часто використовуються в самих різноманітних комбінаціях з м'ясом і морепродуктами. Звичний для європейців хліб у колумбійської кухні зустрічається рідко та коштує досить дорого, тому його замінюють кукурудзяними коржами з начинками з м'яса, рису, картоплі і сиру. Пиріжки по-колумбійськи, із запропонованим рецептом оригінальної начинки, виходять з неповторним і вишуканим смаком. Перед подачею на стіл пиріжки викладають на тарілку з паперовою серветкою, щоб прибрати зайве масло.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
350 г.
Вода негазована Аквуля 2л
600 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Картопля фасована
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Спеція Паприка мелена
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2,5 ст. л.
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
350 г.
Етапи приготування
01
Змішати кукурудзяне борошно, теплу воду, оливкову олію і сіль. Замісити тісто. Обернути поліетиленовою плівкою і дати настоятися 20 хвилин.
02
Закип'ятити воду. Додати нарізану кубиками картоплю і варити до м'якості, близько 5 хвилин.
03
Нагріти сковороду з оливковою олією. Смажити цибулю 5 хвилин. Додати солодкий перець і смажити ще 2 хвилини.
04
Додати різаний часник, томатну пасту, тмін, сіль. Перемішати, додати фарш, обсмажити 10 хвилин.
05
Додати в картопляне пюре. Посолити і поперчити.
06
Тісто розділити на окремі порції. З кожної порції зліпити коржик. На кожен коржик покласти начинку. З'єднати краї і придавити їх виделкою. Смажити пиріжки з двох боків до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів