
Морквяний торт із кремом на основі сиру філадельфія
1
Морква стала невід'ємним атрибутом в пирогах і тортах останнім часом. Можливо, це роблять для того, щоб торт набував нового незвичайного смаку. А можливо вся справа в величезній користі моркви. Адже ні в одному іншому продукті немає так багато каротину, який корисний для зору. А його потрібно берегти в будь-якому віці. якщо у вас А-вітамінна недостатність і вкрай важливо для вас в стравах наявність морквини, тоді морквяний торт - це те, що потрібно. Ви і вітамінами збагатитеся, і насолодитеся смачним солоденьким тортом. Крім того, в ньому є ще горіхи і багато інших корисних інгредієнтів. Такий торт можна і до святкового столу приготувати.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
200 г.
Морква
350 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
0,5 ч. л.
Кардамон Еко 6г
0,5 ч. л.
Спеція Перець білий мелений
0,25 ч. л.
Апельсин
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
400 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сир Філадельфія 500г
500 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
240 мл.
Пудра цукрова Auchan 200г
250 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Горіхи обсмажити на сухій сковороді, змішувати до появи горіхового запаху. Відразу ж, поки горіхи ще гарячі, додати до них 1 ст. л. вершкового масла, посолити, перемішати. Остудити, подрібнити в блендері.
02
Моркву натерти на крупній тертці. Для приготування сухої частини у великій мисці змішати борошно, спеції, цедру апельсина, розпушувач і какао. Всі інгредієнти ретельно перемішати.
03
Для приготування рідкої частини в мисці змішати яйця, цукор, рослинну олію і сік апельсина. Ретельно перемішати, дати настоятися, до повного розчинення цукру.
04
Духовку розігріти до 160°С. Змастити дві форми вершковим маслом, на дно викласти папір для випічки.
05
Обережно вмішати рідку суміш в суху, трохи перемішуючи. Додати в загальну суміш горіхи і моркву, перемішати. Тісто викласти у форми, випікати протягом 40 хвилин. За 5 хвилин до кінця приготування перевірити зубочисткою готовність, вона повинна бути сухою, без тіста.
06
Готові коржі остудити, розрізати навпіл. У мисці збити вершкове масло з цукровою пудрою, додати сир філадельфія і перемішати до однорідної маси.
07
Додати в крем коньяк, ще раз ретельно перемішати, змастити отриманим кремом кожен корж, накладаючи один на один.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів