
Рулетики із скумбрії
Існує дуже багато різних рецептів приготування риби. Рулетики зі скумбрії - це щось незвичайне, але при цьому дуже смачне. Страва виходить досить ситна завдяки грибам, але в той же час вона корисна і не дуже важка для шлунка. Риба з такою смачною начинкою та ще й у соусі - відмінний варіант для будь-якого приводу. Нехай то сімейна чи романтична вечеря. Такі рулетики приємно порадують кожного, хто їх спробує. Адже в цій страві так багато інгредієнтів, які доповнюють один одного. Вони насичують страву своїм ароматом і смаком. Так що риба виходить дуже смачною, а сама страва - повноцінною. І робити до неї гарнір чи ні - справа кухаря.
Інгредієнти
Скумбрія
6 шт.
Шампиньйони
200 г.
Сир твердий
100 г.
Молоко
400 мл.
Зелень
30 г.
Зубчик часника
2 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Соус-маринад
55 г.
Сіль
за смаком
Спеції
за смаком
Олія оливкова
45 г.
Етапи приготування
01
Рибу розморозити, зняти шкірку, розібрати на філе, прибрати великі кістки. Залити філе молоком. Дати постояти 20 хвилин. А в цей час зробити начинку. Цибулю дрібно порізати, часник пропустити через прес та відправити на розігріту сковорідку з двома столовими ложками оливкової олії. Смажити 3 хвилини.
02
Гриби натерти на великій тертці, додати в сковорідку. До них покласти ще 1 столову ложку соусу-маринаду, сіль, спеції. Обсмажити 5 хвилин. Дати вистигнути.
03
Петрушку дрібно нарізати, твердий сир натерти на дрібній тертушці. Змішати все з грибами. Начинка готова.
04
Злити молоко, рибку обсушити. Кожен шматочок посолити, додати спеції та побризкати соусом-маринадом по 1/2 чайної ложки, рівномірно розподілити.
05
Увімкнути духовку на 180°С. Зверху викласти начинку по 2 столові ложки на кожен шматочок. Звернути рулетики та зафіксувати зубочистками. Зверху трохи полити соусом. Викласти у форму, побризкати оливковою олією.
06
Поставити в духовку на 30 хвилин. Прикрасити за своїм бажанням та подати гарячими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів