
Курячі грудки в кмині з кисло-солодкою червоною капустою
М'ясо курки - саме дієтичне з усіх видів м'яса. Біле м'ясо курячих грудок вважається найкориснішим, оскільки за мінімальним змістом холестерину воно поступається тільки рибі. Готувати курячі грудки порівняно просто і швидко. Страви з них вкрай різноманітні: куряче філе смажать, варять, тушкують, запікають, фарширують. Курячі грудки в кмині в поєднанні з кисло-солодкою червоною капустою - блюдо, яке міцно увійде в раціон Вашої родини, вносячи різноманітність у щоденне меню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Насіння кмину Carmencita мелене 47г
1 ч. л.
Спеції Сіль чорна
0,5 ч. л.
Грудинка куряча
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Бекон охолоджений
1 шт.
Капуста червонокачанна
600 г.
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
100 мл.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
2,5 ст. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
за смаком
Етапи приготування
01
Натерти м'ясо насінням кмину, половиною спецій і в кінці сіллю і перцем.
02
Поставити сковороду на середній вогонь, розігріти. Викласти на сковороду нарізаний бекон, обсмажити до хрусткої скоринки.
03
Після, перекласти бекон на тарілку. У цю ж сковороду викласти курку, обсмажити з кожного боку по 5 хвилин до готовності. Викласти зі сковороди на тарілку, загорнути м'ясо у фольгу.
04
У сковороду після м'яса додати нашатковану капусту, подрібнену цибулю-шалот, влити бульйон і оцет, додати цукор і другу половину спецій, які залишилися. Смажити 6 хвилин, рідина повинна випаруватися, а капуста стати трохи м'якою, але при цьому зберегти хрустку скоринку. Додати бекон, посолити і поперчити за смаком.
05
При подачі нарізати курку шматочками, викласти на тарілку, викласти поруч капусту, прикрасити зеленою цибулею, можна також подати як гарнір картопляне пюре.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів