
Курочка під вершково-грибним соусом
Курочка з грибами – кулінарна класика, що поєднує в собі легкість і поживність. Вершки ж доповнюють цей ідеальний метч, надають страві ніжності й ароматності. Готуйте, коли хочеться простої, без забобонів, вечері.
Інгредієнти
Куряче філе
400г
Соєвий соус
1ст.л.
Оливкова олія
1ст.л.
Білі гриби заморожені
150г
Борошно
½ ст.л.
Вершки 35%
2ст.л
Курячий бульйон
150мл
Сметана 20%
1ст.л.
Цибуля
½
Сіль
на смак
Перець
на смак
Етапи приготування
01
Куряче філе промийте, висушіть, наріжте невеликими шматочками. Посоліть, поперчіть з двох сторін, складіть у миску і залийте комбінацією соєвого соусу та оливкової олії.
02
На розігріту пательню викладіть курку та обсмажте до золотистої скоринки.
03
Викладіть курку задля того, щоб стекла олія.
04
У сковорідку, де обсмажувалася курка, викладіть цибулю. Пасеруйте її 1-2 хв. Далі додайте нарізані білі гриби та обсмажуйте на середньому вогні упродовж 10-15 хв.
05
Посоліть та поперчіть гриби, додайте борошно. Перемішайте. Влийте бульйон, вершки та сметану, перемішайте, накрийте кришкою та доведіть до кипіння.
06
Коли соус закипить, викладіть на нього вже трішки обсмажене куряче філе і тушкуйте близько 20 хв. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів