Куряче рагу з карі - Image

Куряче рагу з карі

Кількість порцій: 9Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Каррі - негласний король індійських спецій, без якого не обходиться практично жодна страва індійської кухні. У тих країнах Азії, де росте дерево каррі, при приготуванні м'ясних і овочевих страв використовують свіже листя цього дерева. Але по всьому світу поширення набула пряна суміш зі східних спецій. Суворої рецептури вона не має, але часто в неї входять куркума, коріандр, червоний перець, кумін, гвоздика, кориця, імбир, мускатний горіх і багато інших прянощів. Даному курячому рагу каррі додає особливу пікантність, а поєднання вершків з грибами робить смак страви ще більш багатим і насиченим.

Інгредієнти

Курка

1 кг.

Буряк

500 г.

Печериці

200 г.

Цибуля-шалот

4 шт.

Часник

6 зубчиків

Помідор черрі

200 г.

Петрушка

20 г.

Вершки

100 мл.

Карі

1 ст. л.

Оливкова олія

1 ст. л.

Вершкове масло

1 ст. л.

Курячий бульйон

200 мл.

Етапи приготування

01

Курку розрізати на шматочки.

02

Розігріти вершкове і оливкове масло, насипати карі.

03

Обсмажити на сильному вогні шматочки курки до скоринки.

04

Дрібно нарізати гриби, цибулю і буряк. Коли курка обсмажилася, додати до неї цибулю і гриби, обсмажити 3 хвилини.

05

Додати буряк до курки і тушкувати 5 хвилин.

06

Додати нарізані скибочками помідори і дрібно нарізаний часник, тушкувати 5 хвилин.

07

Влити бульйон, тушкувати 5 хвилин.

08

Влити вершки, потримати 3 хвилини на вогні. Прикрасити зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Куряче рагу з карі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua