
Кукурудзяні оладки
Любите оладки? Скориставшись запропонованим рецептом, Ви внесете різноманітність у свій раціон і порадуєте близьких кукурудзяними оладками. Тісто готується на основі кефіру. Використовуються звичні для традиційних оладок інгредієнти: пшеничне борошно, яйце, розпушувач. Особливість даного рецепту в тому, що в співвідношенні 1:1 із пшеничним борошном використовується кукурудзяна мука. Також у тісто додаються солодка консервована кукурудза і натертий на тертку пармезан. Свої смакові нотки додадуть мелений чилі і петрушка. Просто, незвично і смачно!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Крупа кукурудзяна
200 г.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
0,5 ч. л.
Сир Dziugas Пармезан 40%
50 г.
Петрушка 70г
0,5 пучка
Кефір Зарог 2,5% 870г
300 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
400 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Лайм
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Пармезан натерти на тертці. З кукурудзи злити рідину. З лайма вичавити сік, зняти цедру, петрушку дрібно нарізати.
02
Змішати просіяне борошно, розпушувач, кукурудзяну крупу, чилі, пармезан і петрушку в мисці. Зробити заглиблення в центрі суміші і влити кефір і яйце. Перемішати до отримання однорідного тіста. Додати кукурудзу.
03
Розігріти сковороду з маслом. Виливати тісто порційно і смажити на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.
04
Для соусу додати в майонез цедру і сік лайма.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів