Кошики з фореллю і шпинатом - Image

Кошики з фореллю і шпинатом

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кулінарні книги світу пропонують безліч різних способів приготування форелі. Кошики з фореллю і шпинатом - оригінальна і дуже смачна закуска, яка стане прикрасою для будь-якого святкового столу. Хоча на перший погляд блюдо і здається складним, готувати його досить легко. Ідеальне поєднання шпинату з червоною рибою, а також вершкового соусу з сиром роблять начинку соковитою і надзвичайно ніжною. Самі ж кошики виходять незвичайно ароматними з багатим насиченим смаком.

Продукти для рецепту

Стейк Форелі
546.00

Стейк Форелі

за 1 кг

Інгредієнти

Стейк Форелі

1 шт.

Шпинат Spela різаний порцiйний заморожений 300г

300 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

150 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

100 г.

Мускатний горіх Еко мелений 10г

1 ч. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Масло вершкове домашнє

100 г.

Борошно 7 1кг

200 г.

Напій газований Berryland Кава 0,33л

5 ст. л.

Етапи приготування

01

Розморозити шпинат і як слід віджати в ситі до утворення щільної грудки.

02

Борошно висипати на дошку, додати дрібку солі, покласти шматок масла з холодильника. Посікти масло ножем, перемішуючи шматочки з борошном, поки не утворяться крихти завбільшки з горошину, висипати в миску.

03

Додати холодну воду і замісити тісто, яке скачати в кулю.

04

На дно формочок для випічки з фігурними краями викласти по невеликому шматочку тіста і руками розподілити його по поверхні форми у вигляді кошика. Поставити форми в холодильник.

05

Приготувати заливку, для цього яйця змішати з вершками, додати мускат, шпинат і натертий на дрібній тертці сир, ще раз добре перемішати.

06

Форель відокремити від кісточок і шкіри. Нарізати тонкими смужками.

07

Смужки форелі скрутити невеликими рулетиками.

08

Дістати формочки з холодильника. На дно кожної форми додати по 1,5-2 ст. л. заливки. Зверху викласти рулетик і злегка притиснути його, щоб заливка піднялася до бортиків. При необхідності додати заливки.

09

Помістити формочки в попередньо розігріту до 180°C духовку на 50 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв