
Клопсіки з телятини в соусі
Телятина - нежирне і ніжне м'ясо. У цього виду м'яса вишуканий і ніжний молочний смак. Крім того, телятина - низькокалорійне дієтичне м'ясо. Воно багате холіном, вітамінами групи В: В3, В6 і мінеральними речовинами: фосфором, залізом, сіркою, міддю, цинком, кобальтом. Із телятини можна приготувати велику кількість дуже поживних, смачних і корисних страв. Приготуйте із телятини клопсіки в соусі - страву польської кухні. Нескладна в приготуванні і смачна, ця страва внесе різноманітність у раціон Вашої родини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Телятина для стейків
400 г.
Петрушка 70г
10 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Телятину прокрутити через м'ясорубку двічі. Додати до фаршу яйце, посолити і поперчити за смаком, перемішати.
02
Сформувати кульки. Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, покласти у воду кульки із фаршу, вода повинна лише трохи покривати кульки, варити 15-20 хвилин на невеликому вогні.
03
Клопсіки вийняти, а на основі бульйону від них можна приготувати соус.
04
Викласти клопсіки на тарілку, полити соусом, посипати зеленню. Подавати зі свіжими овочами, рисом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів