
Яблука в суфле з манної крупи
Скільки історій навколо цього фрукта, але головною, і відомою усім, залишається про Адама і Єву. Так, ви напевно відразу здогадалися про який чудо-фрукт йде мова - яблуко. Спокуса до цього плоду, призводить тільки до народження нових божественно смачних блюд. Овіяний історіями цей продукт привертає ще більше уваги. Як ми знаємо, яблуко можна не лише вживати в сирому вигляді, але і досить часто воно зустрічається в парі з різними продуктами, наприклад з м'ясними, і навіть з морепродуктами. Але найбільше, все-таки, з нього готується солодких страв. І рецепт "суфле з яблук і манної крупи" тому підтвердження. Головне в цьому рецепті приділити особливу увагу приготуванню манної каші, вона повинна вийти ідеальною, без грудочок, і тоді вийде відмінний десерт.
Інгредієнти
Яблука
4 шт.
Сахар
60 г.
Масло вершкове
50 г.
Яйце
3 шт.
Крупа манна
70 г.
Молоко
2 ст.
Цукор ванільний
10 г.
Родзинки
50 г.
Етапи приготування
01
Чисті яблука (цілі) обваляти в розтопленому вершковому маслі і посипати їх цукровим піском.
02
Розігріти духовку до 180ºС і випікати яблука у формі, хвилин 30. Потім, коли яблука стануть м'якими, порізати на часточки, помістити в іншу форму. Сюди влити сік і масло, яке залишилось, при випічці яблук.
03
Для каші: в каструлю влити молоко, насипати цукор, ваніль і все перемішати. Поступово, додати манну крупу (дуже тонкою цівкою), постійно помішуючи. Варити 3 хвилини і відставити.
04
У манну кашу додати чисті родзинки, жовтки і все перемішати. Білки збити до утворення піни і невеликими порціями влити в кашу. Гарненько все перемішати.
05
Манне суфле залити у форму з яблуками і випікати 30 хвилин при температурі 190ºС, до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів