
Франкфуртський овочевий суп
Сьогодні настійно рекомендуємо приготувати фірмову страву німецької кухні - франкфуртський овочевий суп. Такий суп досить поживний, смачний, а ще дуже корисний. Адже, кожен овоч, який входить до складу супу має корисні властивості. Цибуля, наприклад, багата калієм, вітамінами А, В, С, РР, кальцієм, магнієм. Морква містить багато провітаміну А. Часник знижує артеріальний тиск, попереджає утворення тромбів, нормалізує рівень холестерину, підвищує імунітет. Цвітна капуста багата цінними амінокислотами. Селера дуже корисна при захворюваннях органів статевої системи у чоловіків і еректильній дисфункції. Ось таким от неймовірно вітамінним супчиком сьогодні порадуйте свою сім'ю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
2 л.
Морква
300 г.
Капуста Кольрабі
120 г.
Цибуля порей
1 шт.
Бекон охолоджений
150 г.
Часник
1 шт.
Капуста цвітна
500 г.
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
200 г.
Корінь петрушки
50 г.
Скоби Economix №10 для степлера 1000шт
80 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Чебрець (тим'ян), шт
5 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Етапи приготування
01
Морква, часник і корінь петрушки почистити, дрібно нарізати. Кольрабі, селеру і цибулю порей нарізати невеликими кубиками.
02
Кольорову капусту розділити на окремі суцвіття. Копчений бекон дрібно порізати і обсмажити в підігрітому маслі.
03
Додати цибулю-порей, моркву, корінь петрушки, кольрабі, селеру, стручкову квасолю, капусту. Все смажити 10 хвилин, помішуючи.
04
Приправити сіллю, додати чебрець і часник. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, розрізати на 2 частини. Додати помідори до овочів і тушкувати ще 5 хвилин.
05
Залити бульйоном і варити на слабкому вогні 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів