Рибно-овочеві котлети - Image

Рибно-овочеві котлети

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Перш за все, хочеться відзначити, що котлети, будь то м'ясні, рибні і навіть овочеві – не тільки ситна і смачна страва, але ще і дуже вигідна. Адже приготувавши їх, Ви можете кілька днів не переживати з приводу обідів і вечерь. Основний інгредієнт пропонованих котлеток – філе делікатесного лосося. Ця риба відрізняється своєю жирністю і ніжною нещільною консистенцією, завдяки чому котлети виходять дуже м'якими, соковитими і тануть у роті. Крім традиційних складових будь-яких котлет – цибулі, яєць і спецій, в рибний фарш додається відварений корінь селери і соєвий соус. І зауважте: ніякого борошна. Від таких «метаморфоз» рибно-овочеві котлетки набувають неповторний аромат і вишуканий пікантний смак.

Інгредієнти

Філе лосося

600 г

Яйце

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Оливкова олія

40 мл

Соєвий соус

20 мл

Зелень

30 г

Селера (корінь)

50 г

Перець

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Наріжте цибулину дуже дрібно. У маленькому сотейнику сильно розігрійте олію, всипте цибулю, перемішайте, хвилинку підсмажте, зніміть з вогню і залиште остигати, приблизно на 15 хв.

02

Половину кореня селери очистіть від грубої шкірки, наріжте невеликими шматочками, покладіть в каструлю, залийте невеликою кількістю окропу, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні під кришкою до м'якості, приблизно 20 хв. Відкиньте на друшляк і остудіть.

03

Порубайте рибне філе ножем досить дрібно (не користуйтеся м'ясорубкою в цьому випадку). Зелень подрібніть.

04

Злегка збийте яйце з соєвим соусом. Рибне філе змішайте зі збитим яйцем, додайте до отриманої маси цибулю разом з маслом, селеру і зелень. Додайте перець.

05

Мокрими руками зліпіть невеликі котлетки. Наріжте звичайну харчову плівку квадратами такого розміру, щоб в кожний можна було «з напуском» загорнути котлетку. Змастіть центр кожного квадрата олією, покладіть котлетку, вільні кінці плівки підніміть і закрутіть. Підверніть «хвіст», що вийшов під котлетку і покладіть її швом донизу на деко.

06

Поставте деко з котлетами в розігріту до 170°С духовку на 10-12 хв. Обережно зніміть з готових котлет плівку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рибно-овочеві котлети – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua