
Кавове печиво
Напевно, кожен балував себе вранці самим збадьорюючим і міцним напоєм - кавою. Її ароматний запах допомагає підбадьоритися, активізувати імунну систему, і також кава підвищує настрій. А чи знаєте ви, що каву можна використовувати у приготуванні різноманітних страв. Якщо вам ще не доводилося куштувати кавову випічку, тоді у вас є унікальна можливість це зробити саме зараз. Пропонуємо зупинитися на солодкій і ароматній страві - "Кавове печиво". І не забудьте порадувати знайомих, і рідних за чашкою улюбленого напою, цими солодкими ласощами. Відмінний варіант святкового кавового десерту!
Інгредієнти
Борошно
2 ст.
Вершкове масло
200 г.
Цукор
100 г.
Розчинна кава
1 ст. л.
Сіль
¼ ч. л.
Етапи приготування
01
Цукор збити з розм'якшеним маслом. Як тільки масло збилося, додати розчинну каву, щіпку солі і ще раз на невисокій швидкості збити міксером. З'єднати суміш з мукою і замісити тісто. Якщо тісто добре не ліпитиметься, можна додати 1 ст. води.
02
Загорнути готове тісто в папір для випічки і помістити в холодильник на 45 хв. Дістати з холодильника і не виймаючи тісто з паперу розкачати качалкою. Товщина коржа має бути приблизно 0,5 см. Доки тісто не охолонуло, за допомогою чарки вирізати печиво.
03
На деко помістити папір, в якому було тісто (можна не змащувати, оскільки він промаслився тістом). Помістити в духовку і випікати 15 хв. Температура для випічки печива має бути 180°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів