Шоколадний мус на манній крупі - Image

Шоколадний мус на манній крупі

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Такий простий і непримітний продукт, як манна крупа, зварена на молоці, виявляється цілком може стати основою для приготування десерту. Ви не помилилися: запропонований шоколадний мус із манки, але про це знатимете тільки Ви. Чарівним чином молочна манна каша з допомогою блендера перетвориться на мус. А в ролі чарівника Ви і, звичайно, шоколад. За своїми смаковими уподобаннями зробіть вибір між молочним і чорним шоколадом. Кількість цукру можна варіювати. Ці холодні ласощі, без сумніву, сподобаються і дорослим, і дітям. І нехай цей десерт не претендує на роль святкового, для повсякденного столу це відмінна ідея. Готовий мус можна посипати тертим шоколадом.

Інгредієнти

Молоко

1 л.

Молочний шоколад

100 г.

Манна крупа

100 г.

Цукор

150 г.

Ванільний цукор

2 ч. л.

Вершкове масло

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Довести молоко до кипіння.

02

Додати шоколад, щоб він розчинився.

03

У кипляче молоко тонкою цівкою додати манну крупу.

04

Слідом додати цукор і ванільний цукор. Варити на невеликому вогні до загустіння (приблизно 5-7 хвилин).

05

Масу охолодити, додати масло.

06

Добре збити блендером.

07

Розкласти мус у формочки і поставити в холодильник на 3-4 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв