Цукати із гарбуза - Image

Цукати із гарбуза

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Цукати із гарбуза – чудовий варіант для перекусу протягом робочого дня. Інгредієнти, що входять до рецепту, а саме – мед, лимонний сік і гарбуз, перетворюються у мікс із вітамінів. Абсолютно натуральні органічні складові цієї смакоти просто поза конкуренцією, порівняно з фабричними продуктами. Гарбузові цукати потішать вас незвичним смаком в обід, на перерві, піднімуть настрій після довгої наради або нудної лекції. Звичне чаювання, обговорення дня з друзями або в сімейному колі набуває нових фарб, коли цукати з тикви у вас під рукою.

Інгредієнти

Гарбуз

1 кг.

Цукор

200 г.

Лимон

1 шт.

Мед

4 ст. л.

Цукрова пудра

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати гарбуз шматочками, можна маленькими кубиками. Щоб він зміг пустити сік, засипати цукром та залишити його на ніч. Сік зібрати в окрему ємність.

02

Лимон подрібнити блендером, перед цим вибрати з нього кісточки. Додати суміш до гарбузового соку. До лимонно-гарбузовому соку додати мед. Всю цю лимонно-медову суміш для цукатів з гарбуза довести до кипіння і проварити хвилини 2-3.

03

В подальшому процідити та вкинути шматочки гарбуза. Потім варити гарбуз, поки він не стане густий, приблизно 1,5 години. Процідити майже готові цукати та викласти на папір, щоб підсушити їх. Потім обваляти в цукровій пудрі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Зелена шакшука

Зелена шакшука

1

15 хв

Цукати із гарбуза – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua