Торт «Медовий Панчо» - Image

Торт «Медовий Панчо»

Кількість порцій: 4Час приготування: 55 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Одним з недоліків десертів, які готуються вдома, є те, що вони забирають досить багато часу на приготування. Тому найчастіше більшість купує вже готові солодощі в магазині, а якщо щось спекти - так це до свята або у всякому разі у вихідний день. Але торт "Медовий Панчо " - це виняток. Досить приготувати бісквітне тісто і потім вмочати його в мус. І нехай вас не лякає те, що рецепт досить складний і має багато пунктів. Запевняємо ви, ви швидко освоєтесь, і менше, ніж через годину, ваші рідні вже насолоджуються прекрасним медовим тортом, який дарує море радості, коли вдихаєш його приємний аромат і куштуєш перший шматочок.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

70 г.

Борошно мигдальне Моя Країна 200г

190 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

8 шт.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

76 г.

Борошно 7 1кг

55 г.

Масло вершкове домашнє

38 г.

Вино Aznauri Peach біле солодке 0,75л

100 мл.

Желатин Добрик 15г

12 г.

Йогурт Sterzing Vipiteno натуральний 400г

500 мл.

Мед Літній Мед 750г

80 г.

Цукрова пудра Aro 250г

40 г.

Какао-порошок Аромікс 100г

1 ст. л.

Етапи приготування

01

У великій мисці необхідно перемішати мигдалеве борошно і цукрову пудру.

02

В отриману суміш додати мед, 4 яйця і злегка збити міксером на середніх обертах до отримання однорідної маси.

03

Просіяти борошно, додати в однорідну масу і вручну перемішати.

04

Відокремити білки решти яєць і збити міксером з коричневим цукром до м'яких піків. З'єднати з тістом. Після акуратно домісити розтоплене вершкове масло.

05

Розподілити готове тісто по деко, застеленому пергаментним папером. Випікати 5-8 хвилин у духовці, розігрітій до 210°С.

06

Готовий бісквіт необхідно викласти на підготовлену поверхню і зняти папір.

07

Холодною водою залити желатин і дати йому набрякнути.

08

Вершки збити міксером і на деякий час прибрати до холодильника.

09

Скласти в невелику каструльку яєчні жовтки, вино і цукор та поставити на гарячу водяну баню. Суміш постійно збивати вінчиком, поки вона не досягне густої, світлої консистенції (температура повинна становити 55-60°С).

10

Потім перелити суміш в кухонний комбайн і добре збити до охолодження.

11

Нагріти мед до 85°С і розчинити в ньому набряклий желатин.

12

Йогурт викласти в глибоку миску і додати тоненькою цівкою розігрітий мед. Суміш необхідно безперервно збивати.

13

Акуратно змішати йогуртову і винно-жовткову суміші. У самому кінці додати збиті вершки і перемішувати силіконовою лопаткою знизу догори, зберігаючи легкість текстури.

14

Форму злегка змочити і застелити харчовою плівкою (так вона краще прилипне). На дно налити трохи мусу. Потім порізати бісквіт на невеликі квадрати і занурювати кожен бісквітний шматочок повністю в мус і викладати у форму.

15

У самому кінці злегка притиснути все рукою і закрити харчовою плівкою. Готову страву прибрати в холодильник на ніч.

16

На наступний день зняти верхню плівку. Перевернути форму на блюдо, зняти решту плівки. Торт посипати какао і прикрасити на свій смак.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв