Яловичина з сиром - Image

Яловичина з сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 3 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Приготування мяса – це ціле мистецтво, а коли головним компонентом є яловичина, то це взагалі верх кулінарних шедеврів. Така страва стане прикрасою будь-якого святкового столу. Яловичина, як основний компонент страви, містить добре засвоюванні білки, що прекрасно розчиняються організмом, тому це м'ясо повинне бути присутнє в раціоні кожної людини. Крім того, яловичина містить багато макро та мікроелементів, вони необхідні людині, бо зміцнюють її здоров'я. Вдалим доповненням до цього корисного продукту є не менш смачний запашний сирок та мариновані перчики в курячому бульйоні. Духмяні спеції наповнять ароматом нашу страву і ви зможете отримати максимум користі та поживної цінності від справжнього кулінарного шедевру.

Інгредієнти

Рослинна олія

2 ст. л.

Яловичина

1,3 кг.

Маринований перець

1 банка

Яловичий бульйон

4 чашки

Часник

5 зубчиків

Кмин

1 ст. л.

Червоний перець

2 ч. л.

Ріпчаста цибуля

1 шт.

Болгарський перець

1 шт.

Перець чілі

3 шт.

Кукурудзяне борошно

4 чашки

Курячий бульйон

6 чашек

Вода

3 стакани

Сир тертий

2 стакана

Крупа пшенична

200 г.

Етапи приготування

01

Для того, щоб приготувати м'ясо, розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати м'ясо і тушкувати до золотистої скоринки протягом 1 хвилини, потім додати перець, м'ясний бульйон, часник, кмин і мелений червоний перець. Перемішати, потім довести до кипіння.

02

Зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і тушкувати протягом 2,5 -3 годин, або поки м'ясо не стане пухким. При необхідності можна додавати м'ясний бульйон.

03

Тепер приготувати кашу. Для цього розігріти 1 столову ложку олії і додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець, перець чилі і смажити протягом п'яти хвилин або близько того. Закинути туди крупу, потім залити курячим (або яловичим) бульйоном і водою.

04

Перемішати, потім довести до кипіння. Тепер зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і варити протягом 1 години, періодично помішуючи. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.

05

Подавати кашу з яловичиною зверху. Для краси яловичину з сиром можна посипати зеленою цибулею або петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Яловичина з сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua