
Яловичина з сиром
Приготування мяса – це ціле мистецтво, а коли головним компонентом є яловичина, то це взагалі верх кулінарних шедеврів. Така страва стане прикрасою будь-якого святкового столу. Яловичина, як основний компонент страви, містить добре засвоюванні білки, що прекрасно розчиняються організмом, тому це м'ясо повинне бути присутнє в раціоні кожної людини. Крім того, яловичина містить багато макро та мікроелементів, вони необхідні людині, бо зміцнюють її здоров'я. Вдалим доповненням до цього корисного продукту є не менш смачний запашний сирок та мариновані перчики в курячому бульйоні. Духмяні спеції наповнять ароматом нашу страву і ви зможете отримати максимум користі та поживної цінності від справжнього кулінарного шедевру.
Інгредієнти
Рослинна олія
2 ст. л.
Яловичина
1,3 кг.
Маринований перець
1 банка
Яловичий бульйон
4 чашки
Часник
5 зубчиків
Кмин
1 ст. л.
Червоний перець
2 ч. л.
Ріпчаста цибуля
1 шт.
Болгарський перець
1 шт.
Перець чілі
3 шт.
Кукурудзяне борошно
4 чашки
Курячий бульйон
6 чашек
Вода
3 стакани
Сир тертий
2 стакана
Крупа пшенична
200 г.
Етапи приготування
01
Для того, щоб приготувати м'ясо, розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати м'ясо і тушкувати до золотистої скоринки протягом 1 хвилини, потім додати перець, м'ясний бульйон, часник, кмин і мелений червоний перець. Перемішати, потім довести до кипіння.
02
Зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і тушкувати протягом 2,5 -3 годин, або поки м'ясо не стане пухким. При необхідності можна додавати м'ясний бульйон.
03
Тепер приготувати кашу. Для цього розігріти 1 столову ложку олії і додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець, перець чилі і смажити протягом п'яти хвилин або близько того. Закинути туди крупу, потім залити курячим (або яловичим) бульйоном і водою.
04
Перемішати, потім довести до кипіння. Тепер зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і варити протягом 1 години, періодично помішуючи. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.
05
Подавати кашу з яловичиною зверху. Для краси яловичину з сиром можна посипати зеленою цибулею або петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів