Яєчний паштет з корнішонами - Image

Яєчний паштет з корнішонами

Кількість порцій: 6Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Паштети, приготовлені вдома - це протерті до пастоподібного стану продукти. Інгредієнтами можуть служити субпродукти, м'ясо, овочі, гриби, яйця з додаванням вершкового масла і спецій. Навчіться готувати паштети, і Ви вирішите питання про смачні, апетитні, нескладні в приготуванні закуски для будь-якого прийому їжі протягом дня. Запропонований яєчний паштет із корнішонами - яскравий тому доказ. У списку інгредієнтів цього паштету корисні, доступні продукти. Паштет можна подавати з тостами, хлібом або в якості закуски на салатному листі, прикрасивши при цьому корнішонами. Порада: гірчицю можна використовувати за бажанням. Якщо паштет вийде дуже густим, виправте ситуацію, додавши ще трохи вершків.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

50 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Сир кисломолочний Домашній

100 г.

Зелень мікс 100г

за смаком

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г

60 мл.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Огірки корнішони Ніжин солоні

2 шт.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

7 г.

Соус Акура Чилі солодкий 200мл

7 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.

02

Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.

03

Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв