
Вівсянка з грушею, сиром Горгонзола та мигдалем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%
50г
Сир вершковий Saint Andre 200г
1шт
Груша
1/2шт
Мигдаль
на смак
Мед Літній Мед 750г
на смак
Етапи приготування
01
В невеличку каструлю насипаємо 6 столових ложок вівсянки.
02
Доливаємо воду на 1 см вище вівсянки.
03
На повільному вогні варимо 10 хвилин помішуючи
04
Додаємо 1 чайну ложку меду.
05
Викладаємо на тарілку, додаємо зверху вершковий сир, грушу, сир Горгонзола.
06
Посипаємо корицею та мигдалем. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів