Овочевий салат із пекінською капустою  - Image

Овочевий салат із пекінською капустою

Кількість порцій: 8Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пекінську капусту дуже часто використовують в салатах. Цей чудовий овоч надає салатам соковитість і свіжість. Листя цього виду капусти дуже ніжні, приємні і, що дуже важливо, нейтральні за смаком, а значить відмінно поєднуються з іншими інгредієнтами. У цьому рецепті пекінська капуста гармонійно сусідить з яйцями, редискою, яблуками та огірками. Причому, фруктовий інгредієнт - яблука ідеально "вписуються" в солідну компанію. Заправлені майонезом компоненти нашого салату щедро діляться один із одним своїми смаками та ароматами, а в результаті виходить смачна, оригінальна, легка, але в той же час ситна страва. А корисність такого салату ніким не ставиться під сумнів.

Інгредієнти

Капуста пекінська

300 г.

Яблука

300 г.

Редис

300 г.

Огірки

300 г.

Яйце куряче

7 шт.

Майонез

80 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.

02

Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Редис помити, відрізати хвостики і нарізати його скибочками або кубиками.

03

Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на дрібній тертці. Огірки помити і нарізати невеликими кубиками.

04

Всі інгредієнти з'єднати (крім ¼ маси тертих яєць). Додати майонез, посолити за смаком і перемішати салат. Потім викласти його і прикрасити тертими яйцями.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Овочевий салат із пекінською капустою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua