Мандарини в сиропі - Image

Мандарини в сиропі

Кількість порцій: 8Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Напевно, багатьом набридли стандартні новорічні десерти: торти і тістечка. Тому до вашої уваги рецепт десерту з мандаринів (саме цей фрукт асоціюється у більшості людей з зимовими святами). Десерт має приємний аромат цитрусових з корицею і легкою алкогольною ноткою. Запропоновано використовувати біле вино, але за бажанням можна використовувати червоне, наприклад, десертне. За смаком, крім кориці, можна додати й інші спеції (гвоздику, мускатний горіх). Десерт прикрасити можна свіжими листочками м'яти, посипати рубаними фісташками, кедровими або волоськими горіхами, шоколадною стружкою.

Продукти для рецепту

Мандарини Lorado в сиропі 850мл
154.00

Мандарини Lorado в сиропі 850мл

850 мл

Інгредієнти

Мандарини Lorado в сиропі 850мл

900 г.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

20 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Кориця Badia палички 14,2г

20 г.

Морозиво Рудь: 100% морозиво + морозиво Супершоколад у лотку 500г

400 г.

Вода негазована Аквуля 2л

400 мл.

Етапи приготування

01

Очистити мандарини (16 штук). Покласти в каструлю або сотейник (бажано в один шар), залити водою. Посипати цукром, поставити каструлю на невеликий вогонь, дати закипіти. Потім зменшити вогонь до маленького, додати вино, корицю, накрити кришкою і готувати 15 хвилин.

02

Викласти мандарини в креманки або на десертні тарілки (на порцію по дві штуки), трохи полити сиропом. На кожну порцію перед подачею покласти по одній кульці морозива.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв